Meet en regeltechniek

Meet- en regeltechniek

De hoeveelheid apparatuur in gebouwen wordt steeds groter. Om deze apparaten effici├źnt te laten samenwerken is meet- en regeltechniek heel belangrijk. Bos Techniek Service ontwerp al sinds jaren de meest uiteenlopende systemen om alle apparatuur storingsloos met elkaar te laten communiceren.
Uw partner voor ingewikkelde techniek
Steeds meer moderne apparatuur bevat ingewikkelde techniek. Al die apparaten communiceren met elkaar en dus is het van groot belang een goed systeem hiervoor te hebben. Op dit gebied is Bos Techniek Serviceeen deskundige partner die voor vrijwel elk systeem de beste oplossing kan aanbieden.
Meten, regelen & besturen met een maatwerk oplossing
Wij ontwerpen en installeren niet alleen meet- en regelsystemen. Ook op het gebied van luchtinstallaties, kracht- en besturingsinstallaties kunnen wij een passende oplossing ontwerpen en aanleggen. Met uw wensen en eisen in het achterhoofd bedenken wij het beste systeem voor de situatie. De elektrotechnische deskundigen van Bos Techniek Service zorgen ervoor dat de hoogwaardige apparatuur probleemloos functioneert en een optimaal rendement levert.
Aanleg en onderhoud van uw technische installaties

Contact

Chr. Huygensstraat 20
3281 ND Numansdorp

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00 - 17:00

Zaterdag en zondag:
Gesloten

Locatie

Route