Elektra en data

Elektra en data

Elektriciteit, computers en randapparatuur zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Vanzelfsprekend is een goede stroomvoorziening noodzakelijk. Voor de computers en randapparatuur is een solide datanetwerk een vereiste. Bos Techniek Service heeft alles in huis om dit soort systemen te ontwerpen en aan te leggen.
Al uw elektra ; van stroom, verlichting tot alarm
Van een eenvoudige meterkast tot aan de meest complexe elektrische systeem; Bos Techniek Service regelt het allemaal voor u. In nauw overleg met u worden uw wensen en eisen doorgenomen, waarna wij een elektrisch systeem op maat ontwerpen en aanleggen. U kunt hierbij ook denken aan een verlichtingsplan of een alarmsysteem.
Een goed plan = besparen!
De praktijk wijst uit dat een goed plan uitermate belangrijk is en veel besparingen kan opleveren. Na een uitgebreide test wordt het systeem opgeleverd waarna u zorgeloos uw apparatuur gebruiken kunt. Uiteraard wordt alles aangelegd volgens de geldende standaarden. Bos Techniek Service verzorgt ook de aanleg van datanetwerken en de stroomvoorziening voor uw computers en randapparatuur.
Elektra en data
Aanleg en onderhoud van uw technische installaties

Contact

Chr. Huygensstraat 20
3281 ND Numansdorp

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00 - 17:00

Zaterdag en zondag:
Gesloten

Locatie

Route