Koelen en verwarmen

Koelen en verwarmen

Koel in de zomer, warm in de winter. Een aangename omgevingstemperatuur is een van de belangrijkste factoren die de prestaties beïnvloeden. Bos Techniek Service is specialist op het gebied van koelen en verwarmen. Onze installateurs zorgen ervoor dat uw omgeving altijd aanvoelt zoals u dat prettig vindt.

Alle mogelijkheden voor warmte, koude en luchtbehandeling
Bos Techniek Service legt complexe verwarmingssystemen aan voor complete gebouwen, of een volledige klimaatregeling die zowel in de zomer als in de winter optimaal functioneert. Denkt u bijvoorbeeld aan een combinatie van een airconditioning met een centrale verwarming en een luchtbehandelingsysteem. Zelfs warmte opslag en terugwinning behoren tot de mogelijkheden.
Van eenvoudige tot complexe airconditioning en CV installaties
Wij hebben verstand van diverse airconditioning systemen maar ook voor eenvoudigere cv installatie hebben wij de kennis in huis. Aan de hand van uw wensen maken wij een plan compleet met berekeningen. Hierbij wordt altijd de meest energiezuinige oplossing bedacht die ruimschoots voldoet en op maat gemaakt wordt
Van begin tot eind goed geregeld
De aanleg, installatie en het onderhoud van uw verwarmings- of koelsysteem wordt uiteraard ook door ons verzorgd, evenals het afstellen van het gehele systeem.
Aanleg en onderhoud van uw technische installaties

Contact

Chr. Huygensstraat 20
3281 ND Numansdorp

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00 - 17:00

Zaterdag en zondag:
Gesloten

Locatie

Route